Gondolatok a pincében

Gondolatok a pincében

Weinstein

2017. október 21. - sebi77

Először is, ez a Weinstein egyértelmű eset, megy a böribe. Seggbekúrósba.
Másodszor, további elemzést igényel, hogyan úszhatta meg ilyen sokáig, pl. külön érdekelne Matt Damon és Russell Crowe miért segített eltussolni.
Harmadrészt ami az egészből mégis a legjobban furdalja az oldalam, hogy lehet valakit orális szexre kényszeríteni (erőszak nélkül), sőt, mint Asia Argento esetében, arra hogy orális szexet hajtsanak végre rajta. Az áldozatok történeteit végigfutva minden második ebbe a kategóriába tartozik (a listán nem szereplő jóég tudja mennyi sikeres tranzakció mellett), ahol a vén perverz disznó tett egy tisztességtelen ajánlatot, amit a hölgy elfogadott, utána még együtt dolgoztak x évig, majd most kiderül hogy akkor nemi erőszak történt. Az, hogy kötelességének érezte hogy akkor ott leszopja, meg felnézett rá, meg olyan nagy hatalmasság volt, nem indok. Ahogy Tom Jones mondta, nála is bepróbálkoztak: "igen, a kezdetekben, igen. Volt néhány ilyen eset. De kitérsz előle. Egyszerűen kisétálsz." Hát ja, végül is miért ne. Kisétálsz, teszel feljentést zaklatásért, vagy nem, de semmiképp se veszel részt benne. Ez kb. olyan mint a korrupció. Ha valaki hatalmi pozíciójával visszaélve kenőpénzt kér, megadod neki, elfogadod cserébe az előnyöket, akkor bűnrészes vagy (ha jól tudom jogilag is), nem áldozat. Ez az egész nem Weinstein mentegetéséről szól, mentegesse őt a radai rosseb. Valami sokkal alapvetőbbről. Valami olyasmiről hogy mennyiben igaz hogy MNK és MFG.

A bejegyzés trackback címe:

https://sebesbal.blog.hu/api/trackback/id/tr9313047218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása